250 g. smør
250 g. sukker
1 tsk. Ingefær
1 tsk. kanel
1 tsk. hvid peber
1 tsk. kardemomme
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
1 dl. fløde
500 g. hvedemel
Fremgangsmåde:
Smørret og sukkeret røres sammen, og krydderierne og bagepulverne tilsættes. Fløden og hvedemelet blandes i massen, dejen æltes godt. Pak dejen ind i noget husholdningsfilm, og stil den i køleskabet i et par timer.
Tænd ovnen på 210 grader ved almindelig varme. Rul dejen ud i en masse små kugler, og put dem på en bageplade med bagepapir – sørg for at der er god afstand mellem kuglerne, da de flader ud under bagning. Put pebernødderne i ovnen og bag dem i 10-12 minutter, indtil de er fladet ud og blevet sprøde. Lad kagerne køle ud på en bagerist, og pyt den derefter i en lufttæt dåse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar