4 æg
500 g sukker
4 tsk. vaniljesukker
450 g mel
4 tsk. bagepulver
5 spsk. kakao
200 g smeltet margarine
4 dl mælk
· Tænd ovnen på 200 grader
· Æggene, sukkeren og vaniljesukkeren piskes tyk og skummende.
· Mellen, bagepulverren og kakaoen blandes sammen
· Mælken og det smeltede margarine blandes sammen
· Melblandingen drysses gennem en si, og vendes skiftevis i æggeblandingen med mælkeblandingen
· Dejen hældes i en smurt bradepande ca. 34x38 cm og bages i ca. 30 minutter
Glasuren:
80 g smør400 g florsukker
4 tsk. vaniljesukker
2 spsk. kakaopulver
8 spsk. varm kaffe
· Alle ingredienserne blandes i en gryde, hvor det skal op og koge, så det bliver flydende
· Glasuren hældes på kagen når den er færdig, hvor den skal have lov til at stivne
Ingen kommentarer:
Send en kommentar