6 æg
450 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
250 flydende margarine
2-3 tsk. mandel essens
250 g mel
250 g knuste makroner
180 g hakkede mørkt chokolade
· Tænd ovnen på 200 grader
· Pisk æggene, sukkeren og vaniljesukkeren sammen til en tyk lys masse
· Pisk den flydende margarine og mandel essensen i
· Bland mellen i, og rør indtil der ikke er klumper i dejen
· Bland de knuste makroner og det hakkede chokolade i
· Fordel dejen i 24 store papirforme eller i nogle smurte metalforme
· Bag kagerne i ca. 25 minutter indtil de er gyldne og har en sprød top
· Lad til sidst kagerne køle på en rist, og opbevar dem i en lufttæt kagedåse eller en pose
250 flydende margarine
2-3 tsk. mandel essens
250 g mel
250 g knuste makroner
180 g hakkede mørkt chokolade
· Tænd ovnen på 200 grader
· Pisk æggene, sukkeren og vaniljesukkeren sammen til en tyk lys masse
· Pisk den flydende margarine og mandel essensen i
· Bland mellen i, og rør indtil der ikke er klumper i dejen
· Bland de knuste makroner og det hakkede chokolade i
· Fordel dejen i 24 store papirforme eller i nogle smurte metalforme
· Bag kagerne i ca. 25 minutter indtil de er gyldne og har en sprød top
· Lad til sidst kagerne køle på en rist, og opbevar dem i en lufttæt kagedåse eller en pose
Ingen kommentarer:
Send en kommentar