mandag den 18. februar 2013

Lækker chokoladekage med glasur

Dej:

4 æg
500 g sukker
4 tsk. vaniljesukker
450 g mel
4 tsk. bagepulver
5 spsk. kakao
200 g smeltet margarine
4 dl mælk

·         Tænd ovnen på 200 grader
·         Æggene, sukkeren og vaniljesukkeren piskes tyk og skummende.
·         Mellen, bagepulverren og kakaoen blandes sammen
·         Mælken og det smeltede margarine blandes sammen
·         Melblandingen drysses gennem en si, og vendes skiftevis i æggeblandingen med                    mælkeblandingen
·         Dejen hældes i en smurt bradepande ca. 34x38 cm og bages i ca. 30 minutter

Glasuren:
80 g smør
400 g florsukker
4 tsk. vaniljesukker
2 spsk. kakaopulver
8 spsk. varm kaffe

·         Alle ingredienserne blandes i en gryde, hvor det skal op og koge, så det bliver flydende
·         Glasuren hældes på kagen når den er færdig, hvor den skal have lov til at stivne



Ingen kommentarer:

Send en kommentar