Til dejen brugte jeg
bare den samme opskrift, som til mine grovboller. Del dejen i to og rul dem ud i to store
rektangler, med en ½ centimeters tykkelse.
Pizzasaucen:
To dåser flåede tomater
3 fed hvidløg
½ rødløg
Oregano, efter egen smag…
Ca. 2 tsk. salt og 1 tsk. peber, husk at smage efter!
3 spsk. tomatketchup
Blend alle ingredienserne sammen, og så har du en lækker pizzasauce - nemmere kan det ikke blive!
Fyld:
400 g. ost
600 g. skinke i strimler
Fordel pizzasaucen og
fyldet på de to rektangler. Rul dem sammen og skær dem ud med tre cm tykkelse.
Put sneglene på en bageplade og giv dem et lille tryk, så deflader lidt ud.
Tænd ovnen på 200 grader, og lad pizzasneglene hæve lidt. Bag pizzasneglene i
ca. 25 minutter indtil osten begynder at blive gylden. Lad sneglen køle af på
en rist, og derefter kan de evt. puttes i fryseren og bruges, som madpakker.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar